Angeli ne spijo Barbora Kardošova
Angeli ne spijo
Barbora Kardošova, prevod Zdenka Hliš Kaaouana
13,99 €
Bonus pri naslednjem nakupu = 2,80 €

»In čeprav se na začetku ne poznajo, se morajo srečati, spoznati in zbližati, saj moramo včasih videti pot koga drugega, da bi potem našli tudi svojo. In če nad nami razprostirajo krila in nas varujejo tisti, ki nikoli ne spijo, se lahko na koncu vse dobro izteče.«


Glavni junaki tega romana so vsakdanji ljudje. Lala, bivša stevardesa pri tridesetih, se je po moževi prevari iz Francije preselila nazaj na Slovaško. Sanja samo dve vrsti sanj: erotične sanje, v katerih je vedno v glavni vlogi, in letalske nesreče. Po porodu je pustila službo, vendar si že vedno želi leteti. Njeno nasprotje je Irma, ki živi sama s tremi mačkami, moškega se ne trudi več dobiti, vsi poskusi so se ji sfižili.. Zdravnik Adam, se nikakor ne more sprijazniti s smrtjo ljublhjene ženske, ki je naredila samomor. Junaki se med seboj ne poznajo, potem pa se srečajo...

Slovaška pisateljica Barbora Kardošova (1969) je diplomirala iz filmske in televizijske scenaristike. Doslej je objavila tri knjige; Naključni scenarist, Blazne ljubezni in Angeli ne spijo.

Trenutno še neocenjena.

Avtorji: Barbora Kardošova, Zdenka Hliš Kaaouana (prevod), Simona Felicijan (lektura), Anja Kokalj (lektura), Nina Rupel (naslovnica)

Število strani: 256

Leto izdaje: 2009

Dimenzije: 14.6 x 22.9 x 2 cm

Vezava: Mehka

Zalozba: eBesede d.o.o.

Jezik: slovenski

ISBN: 9789619267110

eBesede, spletna knjigarna in založba.
Moderna spletna knjigarna z brezplačno dostavo za člane Kluba eBesede ob predplačilu in ugodnostjo bonusov pri naslednjih nakupih.
Vse knjige so na zalogi in jih navadno odpošljemo še isti dan.

Oprostite, žal za ogled spletne strani uporabljate star in nepodprt spletni brskalnik.

Predlagamo, da ga brezplačno nadgradite z novejšim, priporočamo Google chrome. Za nadaljno razlago kliknite tukaj.