Jutro na obzorju Alenka Bevčič
Jutro na obzorju
Alenka Bevčič
13,99 €
Bonus pri naslednjem nakupu = 2,80 €

»Slišim Mateja, ki zapre vhodna vrata. Odhaja v službo. V tovarno, za stroj. Hitro vstanem. Kup oblek na kavču. Na koncu le izbrskam kavbojke, vojaške škornje in oprijeto majčko. Nisem predebela? Ah, ne vem več. Nekaj moram obleči. Zdaj pa še ličila, Masko na obraz. Ne preveč. Dobro izgledam. Se mi zdi.«

Alenka Bevčič, Jutro na obzorju

Glavna junakinja Maja je končala srednjo šolo, se poročila s svojo prvo ljubeznijo. Ima dva otroka – Tino in Anžeta, redno službo, z možem gradita novo hišo in sta vse bolj odtujena drug od drugega. Zaradi prilagajanja možu se je Maja odpovedala svojim sanjam, da bi postala fotografinja. Ko se ji ta priložnost znova ponudi, jo sprejme kljub njegovem neodobravanju. V svojem novem delu neizmerno uživa, njun zakon je na preizkušnji, a tokrat je trdno odločena, da ne bo popustila. Prijatelji in starši jo podpirajo, doma pa je vedno huje. Čaka jo težka in boleča pot, da bi spremenila svoje življenje in začela znova.

Roman je napisan v prvi osebi in prikazuje Majino intimno doživljanje sveta, splet čustev, občutij in drobnih opažanj ob dogodkih, ki zaznamujejo njeno življenje. V njem se bo našla prav vsaka ženska, moški pa lahko ob branju vstopijo v svet zapletenega ženskega čustvovanja.

Prvenec novinarke Alenke Bevčič (1973) je zgodba o uresničevanju sanj in prestopanju okvirjev družbe.

Več o avtorici

Trenutno še neocenjena.

Avtorji: Alenka Bevčič, Tatjana Jamnik (urednik), Hana Kovač (lektura), Alenka Bevčič (fotografija)

Število strani: 248

Leto izdaje: 2010

Dimenzije: 14 x 18.9 x 2 cm

Vezava: Mehka

Zalozba: eBesede d.o.o.

Jezik: slovenski

ISBN: 9789616693448

eBesede, spletna knjigarna in založba.
Moderna spletna knjigarna z brezplačno dostavo za člane Kluba eBesede ob predplačilu in ugodnostjo bonusov pri naslednjih nakupih.
Vse knjige so na zalogi in jih navadno odpošljemo še isti dan.

Oprostite, žal za ogled spletne strani uporabljate star in nepodprt spletni brskalnik.

Predlagamo, da ga brezplačno nadgradite z novejšim, priporočamo Google chrome. Za nadaljno razlago kliknite tukaj.